چاپ مقاله از 0 تا 100، قیمت مناسب و فوری در مجلات داخلی و خارجی
سلام
به تزیار خوش آمدید!!!
حتما شما در حال تحصیل در یکی از رشته های دانشگاهی هستید و برای پذیرش و چاپ مقاله خود در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری نیاز به راهنمایی دارید. تزیار محیطی امن و مطمئن برای دریافت مشاوره و پذیرش و چاپ مقاله شما در مجلات داخلی و خارجی است.
در این مطلب تلاش داریم تا هر آنچه در خصصوص چاپ مقاله و پذیرش آن در مجلات مختلف مطرح می باشد را برای شما ارائه نماییم. در صورتی که نیاز به مشاوره تخصصی تر دارید می توانید با ما در تماس باشید. همچنین اگر به دنبال پذیرش و چاپ مقاله خود در یکی از نشریات داخلی و خارجی می باشید می توانید از بخش تماس با ما و یا لینک های تماس در زیر صفحه از خدمات مشاوره ای رایگان تزیار بهره مند شوید.
انتخاب موضوع مناسب برای چاپ مقاله
اگر دانشجوی دکتری و کارشناسی ارشد هستید و می خواهید مقاله خود را که بر گرفته از پایان نامه کارشناسی ارشد و یا رساله دکتری است، بنابراین موضوع خود را از قبل انتخاب کرده اید. اما در این بخش نکاتی در خصوص انتخاب موضوع برای چاپ مقاله ارائه شده است:
موضوع به روز و جذاب باشد: حتما موضوعی را انتخاب کنید که به روز و جذاب باشد تا مدیر مسئول نشریه آن را برای انتشار مناسب بداند.
موضوع برگرفته از مسائل صنعت و جامعه باشد: معمولا نشریات به موضوعاتی توجه می کنند که به بررسی یک چالش و یا مشکل در صنعت می پردازند.
موضوع تکراری نباشد: دقت کنید که هر چه موضوع غیر تکراری و نوآورانه باشد شانس موفقیت شما بیشتر است.
استفاده از روش های تحقیق نوآورانه: روش تحقیق نیز تاثیر بالایی در انتخاب و پذیرش مقاله شما دارد. استفاده از روش های نوین که در موضوع نیز ذکر می شود همیشه برای مدیران نشریات جذاب است.
کوتاه و مختصر بودن موضوع: موضوعات طولانی معمولا جذابیت کمتری برای خواننده دارند. طوری موضوع خود را بنویسید که در چند کلمه بتوان بخوبی هدف شما را درک کرد.
ساختار مناسب برای چاپ مقاله
معمولا ساختارهای مقالات علمی در نشریات مختلف چارچوب های کلی یکسانی دارند. آنچه که متفاوت است در جزییات است. برای مثال شما بخش های زیر را در تمامی مجلات داخلی و خارجی مشاهده می کنید:
- عنوان: که همان موضوع تحقیق شما می باشند.
- چکیده: بخش اولیه مقاله که معمولا بین 250 الی 500 کلمه بر اساس دستورالعمل نشریه متفاوت می باشد و شامل خلاصه ای از هدف، روش تحقیق، ابزار گردآوری داده ها، جامعه و نمونه مطالعه و همچنین روش تجزیه و تحلیل داده ها و در نهایت نتایج حاصل از تحقیق است.
- مقدمه: این بخش شامل بحث ابتدایی برای ورود به بدنه اصلی مقاله می باشد و معمولا یک الی دو صفحه از مقاله را به خود اختصاص می دهد.
- مبانی نظری: این بخش در برخی مقالات و نشریات پررنگ و در برخی نشریات کمتر به آن توجه می شود.
- پیشینه تحقیقاتی: در برخی نشریات در بخش قبلی ادغام می شود و در برخی نشریات به صورت جداگانه مطرح می شود.
- روش شناسی تحقیق: این بخش بیشتر در مقالات پژوهشی خود را نمایان می سازد.
- نتایج تحقیق و تفسیر آن: این بخش مهم ترین بخش مطالعه در یک مقاله است که معمولا شامل مهم ترین نتایج کسب شده از تحقیق و پیشنهادات بر گرفته از آن است.
- تقدیر و تشکر: در برخی نشریات شما می توانید از افراد مشارکت کننده در تهیه مقاله تشکر نمایید.
- منابع: این بخش در تمامی انواع مقالات وجود دارد. شما باید منابع را بر اساس چارچوب ارائه شده در نشریه و در بخش راهنمای نویسندگان تعیین کنید و بر این اساس کلیه منابع علمی استفاده شده در تحقیق خود را بیان کنید.
روش تحقیق برای چاپ مقاله
یکی از سوالات متداول دانشجویان این است که آیا روش تحقیق تاثیری در پذیرش مقاله دارد؟
باید بیان نمود که قطعا همینطور است. استفاده از روش های جدید و نوآورانه و یا متناسب با موضوع بسیار مهم است. بسیاری از نشریات با دیدن روش تحقیق مقاله را رد می کنند. استفاده از روش های قدیمی و یا نا مناسب برای اهداف و موضوع تحقیق می تواند منجر به رد سریع مقاله شما شود.
ما به صورت کلی دو گونه روش تحقیق داریم: کیفی و کمی
هر کدام از این روش ها نیز برای خود دسته بندی های مختلفی دارند. اینکه شما یک روش مناسب یا ترکیبی از روش ها را برای انجام تحقیق خود انتخاب کنید در نهایت تاثیر بالایی بر عملکرد و نحوه و سرعت پذیرش و چاپ مقاله شما دارد.
اگر برای پذیرش و چاپ مقاله خود نیاز به مشاوره دارید می توانید از لینک زیر با ما در تماس باشید:
مشاوره و تماس با تزیار به صورت رایگان
همانطور که در جدول بالا مشاهده می کنید روش تحقیق های کیفی و کمی از منظر هدف تحقیق، ماهیت داده ها، روش جمع آوری داده ها، رویکرد تحقیق، فرآیند مطالعه، مقیاس داده ها، قابلیت اطمینان، نمونه گیری، خروجی تحقیق، نرم افزارها و کاربردها دارای تفاوت های جدی می باشند. بنابراین با توجه به هدف و موضوع خود باید در همان ابتدا روش تحقیق مناسب خود را انتخاب کنید. اگر در این بخش با مشکلی رو به رو هستید می توانید از مشاورین ما کمک بخواهید.
آماده سازی مقاله اولین گام مقدماتی برای چاپ مقاله
اولین گام برای پذیرش و چاپ مقاله آماده سازی آن مقاله می باشد. مقاله علمی باید دارای استاندارد هایی باشد که این شاخص ها می تواند به موفقیت احتمال پذیرش و چاپ مقاله شما کمک زیادی نماید.
هر نشریه و پایگاه علمی برای پذیرش و چاپ مقاله شما دارای استاندارد هایی می باشند که به عنوان راهنمای مقالات در نشریات ذکر می شود. این راهنمای نشریات در بخش منوی سایت مرتبط با هر نشریه موجود است. تصاویر زیر نمونه ای از این بخش ها می باشد.
این موارد نمونه هایی از بخش راهنمای نویسندگان است که در هر نشریه و پایگاه علمی می توانید آن را مشاهده کنید. این بخش راهنمای کاملی است بر اینکه مقاله شما باید در چه فرمتی، با چه نوع رفرنس دهی و همچنین اصول نگارشی تهیه شود. همچنین کلیه مدارک مورد نیاز برای بررسی مقاله در این بخش مطرح شده است.
انواع چاپ مقاله
وقتی تصمیم به چاپ مقاله می گیرید باید به نوع آن هم دقت کنید. اول اینکه باید تصمیم بگیرید می خواهید مقاله خود را در یک نشریه داخلی چاپ کنید و یا یک نشریه خارجی.
اگر به دنبال چاپ در نشریه خارجی هستید موضوع متفاوت می شود. استفاده حداقلی از منابع داخلی در کنار استفاده از منابع به روز و اصیل از سایت های معتبر اولین کاری است که باید انجام دهید. در ادامه تلاش داریم تا به معرفی و بیان انواع مقالات در سطح بین المللی بپردازیم. و باز هم تاکید می کنیم که اگر در مسیر چاپ و پذیرش مقاله خود در نشریات داخلی و خارجی نیاز به مشاوره و راهنمایی ما دارید از لینک زیر و یا آیکون های تماس در این صفحه استفاده کنید.
چاپ مقاله ISI
مقاله های ISI به نشریاتی گفته می شود که در پایگاه های داده ای ISI منتشر می شود. این پایگاه ها از معتبرترین منابع علمی در جهان می باشند که چاپ مقاله در آنها می تواند یک رزومه عالی برای شما باشد. داوری دقیق و کیفیت علمی بالا از ویژگی های این نشریات می باشد.
داوری دقیق، کیفیت بالای مقالات، ارزش علمی بالا و منابع معتبر از جمله ویژگی های نشریاتی است که دارای این درجه علمی می باشند. برای شناسایی نشریات دارای اعتبار بین المللی می توانید از سایت های زیر استفاده کنید:
پایگاه داده Web of Science:
-
- وبسایت Web of Science یکی از اصلیترین منابع برای دسترسی به لیست مجلات ISI است. شما میتوانید با استفاده از این پایگاه داده جستجو کنید و اطلاعات دقیقی در مورد مجلات معتبر علمی پیدا کنید.
آدرس سایت: https://www.webofscience.com
پایگاه داده Journal Citation Reports (JCR):
-
-
- این پایگاه داده که نیز جزو منابع Web of Science است، به طور خاص برای ارزیابی و رتبهبندی مجلات علمی استفاده میشود. در JCR میتوانید لیست مجلات ISI را بر اساس دستهبندیهای مختلف علمی پیدا کنید.
-
آدرس سایت: https://jcr.clarivate.com
پایگاه داده Scopus:
-
- Scopus یکی دیگر از پایگاههای داده معتبر برای جستجوی مقالات علمی است. هرچند که Scopus به طور کامل مشابه Web of Science نیست، اما مجلاتی که در آن نمایهسازی شدهاند نیز از اعتبار علمی بالایی برخوردار هستند.
آدرس سایت: https://www.scopus.com
پایگاه داده DOAJ (Directory of Open Access Journals):
-
- برای مجلات Open Access که در ISI نمایه شدهاند، DOAJ یکی دیگر از منابع مفید است. این پایگاه به طور خاص برای مجلات دسترسی آزاد است.
آدرس سایت: https://www.doaj.or